Wiet kopen in Amsterdam – Alles wat je moet weten!


Je bent eindelijk in Amsterdam! Na weken stressen en voorbereiden van je vakantie naar Nederland, vind je jezelf voor de coffeeshop in Amsterdam om softdrugs te kopen. Je herinnert je de eerste keer dat je het woord ‘’coffeeshop’’ hebt gehoord en je snapte niet waarom iedereen je lachend aan keek wanneer ze het erover hadden. Koffie maken werd beschouwd als een secundaire service in de coffeeshops. Het maken van een bepaalde soort cake en het kopen van softdrugs is eerder beschouwd als een kerndeel van de zaak. Geïnteresseerd door dit mysterie pakte je je telefoon erbij en kwam erachter dat het hoofddoel van de zaak, het verkopen van wiet was. Omdat je jezelf meteen vasthield aan het idee om high te worden, zei je tegen jezelf dat je op een dag naar een coffeeshop in Amsterdam zou gaan om wiet te kopen. Dus hier ben je, de tijd is eindelijk aangebroken. Het wordt tijd om softdrugs te kopen. Bij het betreden van de zaak besef je dat je eigenlijk geen idee wat de regels zijn. Dit artikel is er om je te helpen met je Amsterdamse wiet koopavontuur.

 

Regels voor het kopen van wiet in Amsterdam

Wij geven u graag de meest voorkomende regels bij het kopen van wiet in Amsterdam. Voor een diepgaand overzicht van de legaliteitskwestie adviseren we je om dit artikel van de Telegraph te bekijken. We hebben dit lijstje gemaakt om te garanderen dat alle betrokken partijen plezier hebben. De coffeeshop in Amsterdam verdient geld en jij wordt high. De regels van deze win-winsituatie worden hieronder beschreven.

 

Coffeeshops in Amsterdam

Deze regels zijn de meest voorkomende regels van de coffeeshops in Amsterdam. Dus of je nu wiet, hasj, spacecake of andere softdrugs koopt, weet je tenminste hoe je je moet gedragen. Als je een overzicht van alle huisregels wilt, bezoek dan de website van coffeeshop Papillon. Hun goede reputatie bij lokale en internationale bezoekers vloeit voort uit het feit dat ze zich aan de regels houden en zorgen voor een vriendelijke softdrug omgeving voor iedereen.