Sterkste wiet in Amsterdam


De sterkste wiet in de wereld wordt gekweekt in de VS. Maar wat is de sterkste wiet in Amsterdam? Wat wordt er verkocht in de coffeeshop Papillon? Een vraag die door de jaren heen al meerdere keren is gesteld. Wiet is voor velen een reden om ’s morgens op te staan of om ’s avonds weer in slaap te vallen. Het speelt een grote rol in vele Hollywood blockbusters zoals The Beach, Scary Movie en Ted.

 

De sterkste wiet in Amsterdam die je helpt te ontspannen

Het is ook een controversieel onderwerp in veel landen over de hele wereld. Alles wat we weten is dat het je helpt ontspannen, lekker kunt eten of zelfs helpen bij het onderdrukken van verschillende fysieke en mentale problemen. Om alles te weten te komen wat er te weten valt onder de sterkste wiet in Amsterdam, is natuurlijk de reden om op de link te klikken. We hebben een kleine lijst gecreëerd met de sterkste soorten wiet die beschikbaar zijn bij meerdere coffeeshops, onder andere bij coffeeshop Papillon.

 

Top 5 van de beste wiet in Amsterdam

De basisregel bij het zoeken naar sterke wiet is om je neus te volgen en het uit te proberen!

 

 

Hier eindigt de lijst met de top 5 sterkste soorten wiet die in Amsterdam zijn. Er zijn verschillende plaatsen om wiet te kopen. Coffeeshop Papillon staat bekend als een consistente bron van Amnesia-wiet. Bekijk hun winkel voor alle verschillende beschikbare versies.