Amsterdam Marihuana avontuur


Jij en je vrienden hebben een weekendtrip naar de mooiste stad Amsterdam gepland om marihuana te roken, doorweekte wafels te eten en veel kaas te proeven. Weken van tevoren ben je al aan het opscheppen over het aantal hoertjes dat je in de achterbuurt gaat scoren en hoe high je het hele weekend lang zal zijn. Maar wat maakt de Amsterdamse marihuana zo speciaal?

 

Amsterdam marihuana avontuur

Wat de Amsterdamse marihuana zo speciaal maakt, moet de ervaring zijn dat je marihuana in Amsterdam kunt kopen zoals je je boodschappen zou kopen. Er zijn verschillende coffeeshops in Amsterdam die zich in de winkelstraten of –wijken bevinden. Verwacht geen billboard met de boodschap ‘Koop Amsterdamse marihuana hier’. Plaatsen van reclame is in feite verboden voor coffeeshops in Nederland. Toch kun je coffeeshops gemakkelijk herkennen omdat het altijd wordt aangeduid met de naam ‘coffeeshop’ en natuurlijk het herkenbare wiet teken. Zorg er wel voor dat je echt een coffeeshop binnenloopt en geen koffie café. Naast het cannabis teken, lijken de zaken erg veel op elkaar.

 

Amsterdam marihuana basisregels

De stad verkennen terwijl je stoned bent; hoe geweldig het ook klinkt, we willen je eraan herinneren dat er bepaalde regels zijn waaraan je je moet houden om van Amsterdamse marihuana te genieten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste regels.