Amnesia in Amsterdam – Ontdek het verhaal achter deze waanzinnige wiet


Wat maakt de Amnesia wiet uit Amsterdam zo populair? Toeristen en de lokale bevolking genieten al jaren van de effecten ervan. Lees verder om de effecten te ontdekken!

 

Amnesia Amsterdam

Amnesia wiet, verkrijgbaar bij Amsterdam coffeeshop Papillon, is een van de meest populaire wiet wietsoort die in Nederland verkrijgbaar is. De reden voor zijn populariteit komt voort uit zijn verbazingwekkende spanning hoogtepunten. Amnesia wiet heeft diepe aardse smaken gecombineerd met een vleugje citroen en citrus. Bovendien is de populariteit ervan te verklaren door het feit dat het tot Cannabis Cup winnaar is gekroond in zowel 2004 als in 2012. De kwaliteit van de Amnesia wiet in Amsterdam is afgeleid van zijn grote genetische achtergrond. Het scherpe en hoge THC-niveau uit Jamaica gecombineerd met Zuid-Aziatische genen met uitstekende groeivaardigheden, werd deze beroemde wietsoort gecreëerd. De Amnesia wiet zorgt ervoor dat je gedurende de trip high en melig bent.

 

Amnesia wieteffect

De effecten van de Amnesia soorten variëren van persoon tot persoon. Over het algemeen worden de volgende attributen toegekend.

 

Naast deze positieve effecten voor informele gebruikers, is de Amnesia wiet ook bekend om zijn medicinale effecten.

Alle bovenstaande punten verklaren waarom de Amnesia wiet als topper van alle soorten wordt beschouwd. Coffeeshop Papillon Amsterdam staat zowel bij de lokale bevolking als bij toeristen bekend om zijn hoge kwaliteit wiet. Breng een bezoek tijdens uw verblijf in Nederland en ervaar zelf de geweldige effecten van de Amnesia wiet.