Beste spacecake in de geschiedenis van Amsterdam


Spacecake is een etenswaar waar cannabis in is verwerkt. Dit betekent dat er cannabinoïden in het product zijn gestopt. De eerste etenswaar waar cannabis in werd verwerkt komt uit India en wordt daar al eeuwenlang gemaakt. In Amsterdam tref je cannabis in etenswaar vooral in gebakken producten. Populaire producten zijn hasjkoekjes, wietbrownies en natuurlijk spacecake. Spacecake ziet er vaak uit als een normale chocoladecake en pas bij het eten ervan wordt duidelijk dat het hier niet om een simpele cake van je oma gaat. Het enige zichtbare verschil met normale chocoladecake is de lichtelijk groene tint en de lichtelijke geur. Alleen wanneer er genoeg wiet is gebruikt in het deeg merk je een lichtelijke gras of cannabissmaak.

 

Beste spacecake recept

Natuurlijk is er discussie mogelijk over dit statement. Het internet staat immers vol met recepten, variërend in hoeveelheid gebruikte wiet tot aan het gebruik van diverse ingrediënten. De kwaliteit van de uiteindelijke cake varieert dan ook vaak substantieel. Een ding is zeker: mensen weten heel goed hun liefde voor eten en wiet te combineren. Wij hebben ons onderzoek natuurlijk gedaan en verschillende recepten gevonden en getest om het ultieme Amsterdamse spacecake recept te vinden. Daaruit hebben we geconcludeerd dat het volgende recept net zo goed smaakt als dat het er uit ziet.

 

Spacecake Ingrediënten:

 

Het uitvoeren van het recept is erg gemakkelijk. Vermaal de cannabis en mix het met de andere ingrediënten om je beslag te maken. Blijf mixen tot er een glad geheel ontstaat. Giet het beslag in een niet-plakkende cakevorm en bak de spacecake in 25 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden Celsius. Check na 25 minuten of de cake klaar is door een prikker in het midden van de cake te steken. Als het beslag niet aan de prikker blijft hangen, is de cake klaar. Haal de cake uit de oven en laat het voor 20 minuten afkoelen voordat je deze uit de bakvorm haalt. Gefeliciteerd, je hebt zojuist je eigen spacecake gebakken. Tijd om te proeven!

 

Beste spacecake in Amsterdam

Bak je liever niet je eigen spacecake of heb je er gewoon geen zin in? Coffeeshop Papillon Amsterdam heeft meerdere spacecakes op het menu staan met verschillende smaken. We zullen dus zeker de spacecake hebben die het beste bij jouw smaak past.