Amsterdamse coffeeshop tour


Touren door Amsterdam met een brede lach op je gezicht was nog nooit zo gemakkelijk met een authentiek Amsterdamse coffeeshop tour. In de meeste steden denk je bij een tour door de stad aan standaardactiviteiten, zoals musea, barretjes en restaurants. Ondanks dat Amsterdam deze activiteiten natuurlijk ook te bieden heeft, heeft de stad een unieke activiteit die verder niet beschikbaar is in alle andere hoofdsteden ter wereld: coffeeshops. Zoals je waarschijnlijk weet, is een coffeeshop niet de place-to-be voor een lekkere warme chocolademelk of een pumpkin spice latte. Een coffeeshop is de plek waar je heen gaat om high te worden. Producten die hier normaal gesproken verkocht worden zijn wiet (marihuana), hasj en etenswaar waar wiet in is verwerkt, zoals spacecakes en lolly’s. Zou het niet geweldig zijn om een Amsterdamse coffeeshop tour te doen om high te worden en je euforisch te voelen gedurende je trip door Amsterdam?

 

Mogelijkheden voor een Amsterdamse coffeeshop tour

Er zijn verschillende bedrijfjes die een coffeeshop tour in Amsterdam aanbieden. De meeste van deze tours bieden ongeveer dezelfde ervaring aan. Deze bestaat vaak uit het hebben van je eigen gids die je alles vertelt over de geschiedenis, regelgeving (over het groeien van je eigen wiet), en culturele hoogtepunten waarbij wiet komt kijken. Natuurlijk breng je ook een bezoek aan verschillende coffeeshops die naar verluidt de beste kwaliteit wiet verkopen. Een overzicht van de mogelijkheden staat hieronder beschreven.

 

Getyourguide: beschrijven zichzelf als de coffeeshop tour voor beginners. Bezoekers die nog geen ervaring hebben met softdrugs zullen deze tour zeker waarderen. Deze Amsterdamse coffeeshop tour duurt ongeveer 2 tot 3 uur en je leert hierin alles wat je moet weten op het gebied van regelgeving en introduceert je in de authentieke wietcultuur. Ook zal je persoonlijke gids je leren hoe je een joint draait en breng je een bezoek aan het Amsterdam Museum. Tot slot breng je ook een bezoek aan het gerenoveerde Ripley’s Believe It Or Not! Museum.

 

Funamsterdam: een andere aanbieder van een leuke en leerzame Amsterdamse coffeeshop tour. Net als bij getyourguide, biedt Funamsterdam je een verregaande kennis over de coffeeshop cultuur van Amsterdam. Daarnaast breng je een bezoek aan het Cannabis College, met een persoonlijke gids, en breng je een bezoek aan 2 of 3 van de beste coffeeshops van Amsterdam. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om high te worden en kan je deelnemen aan een quiz om je kennis te testen.

 

Na je coffeeshop tour door Amsterdam

Klaar met je tour door de stad? Kom langs bij Coffeeshop Papillon om je batterij weer op te laden. Neem plaats en laat al je ervaringen van de dag inzinken. Gewoon lekker bijkomen. Bestel gemakkelijk je favoriete wietsoort, gebruik je net geleerde draaiskills en creëer een geweldige joint. Blow hem daarna lekker op je gemak. Op die manier komt jouw Amsterdamse coffeeshop tour tot een relaxed einde.